О Б Я В А

 

 

КОНКУРС ЗА СЕЛЕКЦИЯ НА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, ПСИХОЛОЗИ, РЕСУРСЕН УЧИТЕЛ И ЧЛЕНОВЕ НА РЪКОВОДСТВОТО НА

18. СУ „УИЛЯМ ГЛАДСТОН” ЗА МОБИЛНОСТ С ЦЕЛ ОБУЧЕНИЕ ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ+“ – КЛЮЧОВА ДЕЙНОСТ 1 2017 / 2018 г.

 

18. СУ „Уилям Гладстон” обявява селекционна процедура за участие в мобилност с цел обучение по програма Еразъм+ за учебната 2017/2018 година.

Подробна информация относно обучителните курсове и наблюдение на добри педагогически практики, условията за кандидатстване и необходимите документи можете да намерите в прикачените папки.
 
Краен срок за кандидатстване: 14 февруари 2018 г., 17:00 часа

Published in Новини
На 28.01.2018 г. от 12:00 ч. в 18. СУ „Уилям Гладстон“ се проведе Празник на китайската култура. Официални гости на събитието бяха проф. Чън Ин – първи секретар в посолството на Китайската народна република, д-р Ваня Кастрева - началник на РУО София-град, проф. Гъ Джъдзян и г-жа Аксиния Колева – директори на институт „Конфуций“ София. Всички присъстващи имаха възможност да се насладят на прекрасната празнична програма на учениците от 18. СУ и да се запознаят с различни аспекти от традиционната и съвременна култура на Китай – калиграфия, изрязване на хартия, китайска кухня, китайска чаена церемония, китайски традиционни облекла, пекинска опера, китайски шах, китайски игри и спорт. Снимки от събитието можете да видите в Глаерията.
Published in Новини
Travel Turne Tranzito